Wie is Marianne

Marianne Brabers, onze diëtiste, kan u helpen bij het aanpassen van uw eetpatroon. Zo zal ze voedingsadvies geven bij bijvoorbeeld verhoogde cholesterol, jicht, verhoogd suikergehalte in het bloed, lage of hoge bloeddruk, maag-darmproblemen en vele andere ongemakken. Het is heel belangrijk dat dit gebeurt in samenspraak met u, zodat u met een haalbaar advies naar huis gaat.

Verder zijn sporters bij haar aan het juiste adres voor het opmaken van een voedingsprogramma op maat omdat ze een specialisatie heeft als sportdiëtiste.

Als diabeteseducator heeft ze de ideale extra bagage om u als diabetespatiënt te begeleiden. Gezonde voeding en beweging zijn de basis in uw behandeling.

AFSPRAAK MAKEN

Raadpleging kan alleen na afspraak, en dit telefonisch op 0496 43 14 23 of via mail op marianne_brabers@hotmail.com

De raadpleging vindt plaats in een van de kabinetten van de huisartsenpraktijk Broekstraat. Bij aankomst neemt u plaats in de wachtzaal. U hoeft u niet speciaal aan te melden.

TARIEVEN

  • Eerste consult – duur 1u – € 58,00
  • Tweede consult – duur 1/2u – € 29
  • Verdere consulten – duur 20 minuten – € 20,00

TERUGBETALING

  • Voedingsconsultaties worden (voorlopig?) alleen door de overheid vergoed binnen een zorgtraject chronische nierinsufficiëntie en diabetes.
  • De meeste ziekenfondsen voorzien wel een tegemoetkoming voor bepaalde begeleidingen. Marianne zal u nodige formulieren bezorgen dus aarzel niet om hiernaar de informeren!